Producten

 

Vertalen van en naar Engels

De wereld is binnen handbereik en daarbij is het noodzakelijk dat uw website, maar ook nieuwsbrieven, flyers en andere uitingen te vinden en te lezen zijn in het buitenland. Uw website wordt vertaald in hedendaags Engels en indien noodzakelijk kan dat op snelle termijn. 

Webteksten

We zijn bijna verloren zonder internet tegenwoordig. Alles is op het net te vinden en er staat van alles geschreven. Wilt u hier tussen uit schieten? Opvallen bij uw klanten, of potentiële klanten? Een website die tekstueel klopt? Denk bijvoorbeeld aan; correct Nederlands, de juiste toonzetting, een heldere structuur en niet te lange zinnen. Een site die een bezoeker al snel tot klant maakt.

Bedrijfsprofielen

Wat is een bedrijfsprofiel en waarom zou u die willen? U wilt klanten aantrekken en binden aan uw bedrijf. Een omschrijving van uw bedrijf met daarin ook een klein stukje achtergrond is hier een hulpmiddel bij. Een bedrijfsprofiel is niets meer of minder dan een verhaal over uw bedrijf, waar uw bedrijf heel goed uitkomt.

Flyers / folders

Gaat u een nieuwe vestiging openen? Of is het tijd voor een grote actie, jubileum, viering of aankondiging? Met een flyer kunt u in één oogopslag zorgen voor aandacht. Met een folder kunt u net wat meer kwijt over uw evenement.

Nieuwsbrieven

Is uw bedrijf zo groot gegroeid dat u niet meer elke ochtend bij de koffie-automaat de laatste nieuwtjes hoort? Wilt u dingen aankondigen, meedelen of de personele informatie delen met iedereen? Heeft u een vereniging of een stichting, of bent u misschien op reis en wilt u uw achterban op de hoogte houden? Een wekelijkse, maandelijkse, half-jaarlijkse of jaarlijkse nieuwsbrief is daar een goed medium voor.

Website

Bent u zelf wel handig in MS Office, maar eindigt daar uw ICT kennis? RijsSolutions is een jong, dynamisch website ontwerp bureau die u daar graag bij helpen.